2019 Subic Bay South East Asian Games (Duathlon)

Subic Bay, Philippines

INDIVIDUAL DUATHLON
DATE : 2nd DECEMBER 2019 (Monday)
DISTANCE:
Run 1 / 2.5km x 4 lap = 10km / / flat tarmac road / 2 aid stations
Bike / 13.33km x 3 laps = 40km / hilly tarmac road / 1 team wheel station
Run 2 / 2.5km x 2 laps = 5km / flat tarmac road / 2 aid stations

MIXED RELAY DUATHLON
DATE : 5th DECEMBER 2019 (Thursday)
DISTANCE for Each Mixed Relay Member:
Run 1 / 0.4km + [0.82km x 2 laps] = 2.04km (Athlete A)
0.82 x 2 laps = 1.64km (Athletes B, C, and D) / flat tarmac road / 1 aid station
Bike / 6.6km x 1 laps = 6.6km / hilly tarmac road / 1 team wheel station
Run 2 / 0.82 x 1 lap = 0.82km (Athletes A, B, and C)
[0.82km x 1 laps] + 0.18km = 1km (Athlete D) / flat tarmac road / 1 aid station

read more

Athletes Briefing:

Individual Athletes Briefing:
1 December 2019 (Sunday)
15:00 – 15:45 Athletes’ & Coaches’ Briefing
Court Meridian (Athlete host hotel)

Mixed Relay Athletes Briefing:
4 December 2019 (Wednesday)
15:00 – 15:45 Athletes’ & Coaches’ Briefing
Court Meridian (Athlete host hotel)

Event Schedule

EVENT SCHEDULE INDIVIDUAL
30 November 2019 (Saturday)
07:00 – 10:00 & 15:00 – 18:00 Swim Training / WOW Pool
08:45 – 09:30 Bike Course Familiarization
09:30 – 10:00 Run Course Familiarization
1 December 2019 (Sunday)
14:00 – 15:00 Athletes Registration + Uniform / Equipment / Bike Check
15:00 – 15:45 Athletes & Coaches Briefing
2 December 2019 (Monday)
04:30 – 05:30 Athletes Lounge Check In – Elite Men
04:45 – 05:30 Transition Check In – Elite Men
05:30 – 05:50 Run Warm Up – Elite Men
05:50 Athlete Line Up & Introduction – Elite Men
06:00 Race Start – Elite Men
06:30 – 07:30 Athletes Lounge Check In – Elite Women
06:45 – 07:30 Transition Check In – Elite Women
07:45 – 08:05 Run Warm Up – Elite Women
08:05 Athlete Line Up & Introduction – Elite Women
08:20 Race Start – Elite Women
10:45 Medal Ceremony – Elite Men & Elite Women

EVENT SCHEDULE MIXED RELAY
3 December 2019 (Tuesday)
08:45 – 09:30 Bike Course Familiarization
09:30 – 10:00 Run Course Familiarization
4 December 2019 (Wednesday)
14:00 – 15:00 Athletes Registration + Uniform / Equipment / Bike Check
15:00 – 15:45 Athletes & Coaches Briefing
15:45 – 16:15 Team Manager’s Meeting
5 December 2019 (Thursday)
06:15 – 07:15 Athletes Lounge Check In
06:30 – 07:30 Transition Check In
07:10 – 07:40 Run Warm Up
07:45 Athlete Line Up & Introduction
08:00 Race Start
10:00 Medal Ceremony

  • Technical Delegate
    .(JavaScript must be enabled to view this email address)